Persondatapolitik

Hermed beskrives, hvordan Spot Ja-Tak ApS, Balticagade 10B, 2 tv., bruger den besøgendes personlige oplysninger, der efterlades og/eller afgives, når hjemmesiden www.scandinavian-oil.dk besøges og eventuelle tjenester anvendes.

 

Indsamling af personlige oplysninger

Den besøgende vil til enhver tid blive informeret forud for eventuel indsamling af personlige oplysninger. Ved personlige oplysninger forstås eksempelvis navn, e-mailadresse, privatadresse, telefonnummer og lignende.

 

Anvendelse af personlige oplysninger

Oplysninger som indsamles anvendes i sammenhæng med:

 • Fremsendelse af ordrebekræftelse
 • Fremsendelse af varen
 • Returnering
 • Reklamationer
 • Betalingsoplysninger i forbindelse med gennemførelse og verificering af betaling
 • Fremsendelse af eventuelt tilmeldt nyhedsbrev
 • Administration af brugerkonto
 • Profilering i forbindelse med markedsføring
 • Registrering af køb af varen

 

Alle oplysninger behandles via en krypteret forbindelse og finder kun sted, hvis den besøgende forinden har afgivet et udtrykkeligt samtykke. Såfremt den besøgende har afgivet samtykke og Spot Ja-Tak ApS har lagret en eller flere af ovenstående oplysninger, vil disse oplysninger blive slettet, når der ikke længere er behov for disse til opfyldelse af et eller flere af ovenstående formål. Dog kan oplysninger blive lagret i længere tid i anonymiseret form.

 

Spot Ja-Tak ApS videregiver ikke oplysninger, indhentet via www.scandinavian-oil.dk, til tredjepart, medmindre den besøgende har givet samtykke hertil. Videregivelse kan dog ske i følgende tilfælde:

 • Loven påkræver at oplysninger videregives
 • Oplysningerne skal anvendes i forbindelse med et retsligt eller muligt retsligt opgør
 • Oplysningerne er påkrævet for at fastslå, udøve eller forsvare Spot Ja-Tak ApS lovmæssige rettigheder

 

Cookies

Hjemmesiden www.scandinavian-oil.dk anvendes ikke cookies.

 

SIKKERHED

Spot Ja-Tak ApS tager sikkerheden meget seriøst. Interne procedurer og sikkerhedspolitiske standarder sikrer, at oplysninger om den besøgende håndteres i et særligt sikret miljø. Alene betroede medarbejdere hos Spot Ja-Tak ApS har adgang til de oplysninger, vi behandler om den besøgende. Det er vigtigt for os, at beskytte integriteten af den besøgendes personlige oplysninger. For de besøgende, som har oprettet en bruger på www.scandinavian-oil.dk, er det vigtigt altid at beskytte brugernavn og adgangskode.

 

Adgang til personlige oplysninger

Vi er altid klar til at udlevere de oplysninger, vi behandler om dig ved henvendelse til vores kundeservice på info@scandinavian-shop.dk eller telefonisk til 60 190 990. Der er dog visse lovbestemte undtagelser. Som besøgende og kunde har man endvidere ret til at gøre indsigelser mod indsamlingen og lagringen af personlige oplysninger. Derudover har de besøgende og kunder ret til at få redigeret de indsamlede personlige oplysninger, såfremt der er behov for dette.

 

Links til andre hjemmesider

www.scandinavian-oil.dk indeholder links til andre hjemmesider. Vi frasiger os alt ansvar for indholdet af andre hjemmesider og deres indsamling af personlige oplysninger. Vores besøgende opfordres derfor til at læse indehaverens privatlivspolitik samt andre relevante politiker, når de besøgende besøger eksterne hjemmesider.

 

Ændring af oplysninger og afmelding af tjenester

Såfremt den besøgende ønsker at vi redigerer eller sletter de indsamlede personlige oplysninger om denne eller ikke ønsker at modtage eventuelle tilmeldte nyhedsbreve, eller har generelle spørgsmål til vores politikker eller retningslinjer kan kundeservice kontaktes på info@scandinavian-oil.dk eller telefonnummer 60 190 990.

Klageadgang

Hvis der ønskes at klage over vores håndtering af personlige oplysninger, kan den fremsættes overfor Spot Ja-Tak ApS og/eller Datatilsynet.

OPDATERET 15.07.2020